Skip to main content

Jupiter huwelijksfeesten

Voor een onvergetelijk huwelijksfeest boek dan Restaurant en Cateringservice Jupiter.

Jupiter huwelijksfeesten

huwelijksfeestenEen trouwdag is zo’n dag die voor altijd in je herinnering blijft. Maar het is ook een dag waar je ontzettend veel voor moet regelen! Bij Jupiter Huwelijksfeesten kun je een deel van deze speciale dag uitbesteden. Voor een onvergetelijke ervaring hebben wij alles in huis. Een unieke locatie aan de oostelijke rand van Leeuwarden, goede bereikbaarheid, een sfeervolle ambiance en altijd de meest feestelijke buffetten.

Misschien wil je ook wel een trouwfeest in je achtertuin geven? Of heb je de beschikking over een industrieel pand? Of misschien een sfeervolle oude schuur? Voor Jupiter Huwelijksfeesten is niets onmogelijk. We gaan graag met je in gesprek om de locatie tot een perfecte trouwlocatie om te toveren. Wij maken het plaatje helemaal compleet zodat jullie bruiloft precies wordt zoals je het voor ogen hebt! Ook kunnen wij diverse mooie locaties elders in Friesland aanbevelen waar wij dan de catering verzorgen.

All-in arrangement

Het huwelijksfeest wordt gehouden in ons sfeervolle restaurant en wordt speciaal voor jullie ingericht met praattafels en zitjes. Bij ontvangst serveren wij koffie en divers gesorteerd gebak met slagroom, is er vrij drinken (geen buitenlands gedistilleerde dranken) en zijn er koude en warme borrelhapjes en tafelgarnituur. Dit voor een prijs vanaf 23,-- p.p.. Een op maat gemaakt arrangement is natuurlijk altijd mogelijk.

pdfArrangementen huwelijksfeest

pdfWarme en koude buffetten