Skip to main content

Jupiter bedrijfslunches

Compleet verzorgde lunch op uw eigen bedrijfslocatie

Jupiter bedrijfslunches

broodjesEcht zakelijk lunchen gaat verder dan een broodje kaas en een glas melk. Het gaat om netwerken, een deal closen, weer eens bijpraten; en dat onder het genot van een goed verzorgde lunch. Gezond, verantwoord en eerlijke gerechten. De lunch moet ondersteunend zijn, niet de hoofd-act tijdens een vergadering.

Uiteraard wilt u ook een lunch geserveerd krijgen die niet te ingewikkeld is. Geen eten waar u problemen mee kunt krijgen. Geen vetvlekken op kleding of, nog erger, gerechten met ingrediënten die de  neiging hebben om zich ongemerkt tussen de tanden te nestelen. Met andere woorden een lunch zonder al te veel poespas. Vergaderen zonder zorgen en de focus houden op het onderwerp van gesprek.

broodJupiter Bedrijfslunches heeft al vele jaren ervaring op het serveren van zakelijke lunches. En zeg nou zelf, een versgebakken broodje besmeerd met echte roomboter en belegd met vers gesneden vleeswaren smaakt toch veel beter als u het gewoon in uw hand kunt houden en verder kunt werken? Daarnaast zijn de lunches van Jupiter Bedrijfslunches uitermate geschikt om in een korte periode te nuttigen. Alle deelnemers aan de lunch kunnen met een goed gevoel aan het tweede deel van de dag beginnen.

Tip:

Fotolia 125465557 XS FRUITFotolia 130531249 XS fruit sinasappelHeeft u wel eens gedacht aan een “Fruitdag”voor uw medewerkers.
Lekker en Gezond.
broodjes2Zoals u van ons kunt verwachten, passen wij de lunch aan uw behoeftes aan. Zo kunnen wij een complete lunch bij u op het bedrijf verzorgen, maar we kunnen ook alleen belegde broodjes bezorgen.

pdfFruitarrangementen

pdfLunches en Bedrijfscatering

pdfArrangementen huwelijksfeest

pdfTouringcar Arrangementen